Bezoek hotel Dusseldorf of één van Brugge hotels als je de grens over wilt

Bezoek hotel Dusseldorf of één van Brugge hotels als je de grens over wilt

16 december 2021 0 Door Simon

Toch in het buitenland een kijkje willen nemen, maar niet te ver willen rijden? Dan is het ideaal om te kiezen voor hotel Dusseldorf of één van de vele Brugge hotels. Je bent al snel de grens over en Nederland uit als je beslist om een paar uurtjes te rijden. Cultuursnuiven in een ander land, prachtige natuur bezoeken of gewoon een andere taal en cultuur beleven kan makkelijk zonder dat je in een vliegtuig hoeft te stappen. Als je geen zin hebt om in Nederland te blijven en een weekendje weg wilt dan hoef je niet verder te zoeken en kan je ervoor kiezen om onze buren te bezoeken, bijvoorbeeld hotel Dusseldorf of één van de vele Brugge hotels.

Hotel Dusseldorf in een bruisend metropool

Als je graag geniet van een bruisende metropool dan is hotel Dusseldorf een goede optie. In Dusseldurf vind je een historische binnenstad met de wereldberoemde Koningsalle, de bekende winkelstraat met een gracht en mooie bomen. Als je een liefhebber bent van moderne kunst dan kan je jouw hart ophalen in Dusseldorf. Je vindt hier namelijk de MedienHafen, een gebied vol mediabedrijven met indrukwekkende bouwwerken, terug. Je kan er de Rheinturm beklimmen die 234 meter hoog is. Als je boven bent heb je een geweldig uitzicht over de stad. De grootste kermis aan de Rijn vindt jaarlijks in deze stad plaats en om te winkelen zit je helemaal goed. Of je nou opzoek bent naar een luxe boetiek of één van de grote warenhuizen, je kan je hart ophalen voordat je terugkeert naar je hotel Dusseldorf. Als je wil ontspannen met een wandeling dan is de Rheinuferpromenade the place to be. Lekker struinen langs de Rijn of genieten van het uitzicht op een bankje.

Brugge hotels zijn ideaal als je van nostalgie houdt

Brugge staat bekend als een populaire stad onder binnenlandse en buitenlandse toeristen. Het is een middeleeuwse stad met vele bezienswaardigheden en de binnenstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Je vindt in Brugge vele moderne winkeltjes en terrassen terug waar je heerlijk kan rondslenteren en kan genieten van een Belgisch biertje of kan genieten van een heerlijke maaltijd. Brugge heeft voor een reden de bijnaam; Venetië van het Noorden. Je kan er heerlijk wandelen langs de grachten, het Groeningemuseum bezoeken of het Prinselijk Begijnhof. Het Belfort van Brugge is een prachtige bezienswaardigheid aan de Grote Markt en als je er nog fut voor hebt kan je ervoor kiezen om de toren te beklimmen om van een mooi uitzicht over de stad te genieten, om daarna terug te keren naar één van de vele Brugge hotels.