Goede schoenen maken de man

Goede schoenen maken de man

9 november 2018 0 Door Simon

Wil je leuk over straat? Dan zijn goede schoenen van essentieel belang. Schoenen kunnen de outfit maken of breken. Zeker nu mannen steeds meer aandacht besteden aan uiterlijke verzorging, is het belangrijk dat je niet op afgetrapte sneakers aankomt. Zowel op werk als in je vrije tijd is een goede schoen noodzakelijk. Mason Garments heren heeft een hele toffe collectie als het gaat om herenschoenen. Dit merk is naar eigen zeggen een mix tussen exclusiviteit en toegankelijkheid. Het is opgericht voor mensen die ergens voor staan en successen willen behalen.

High status for lower prices

Dat was het uitgangspunt van Rendi Aditia, de oprichter van Mason Garments. In 2012 begon deze man met deze Amsterdamse schoenenlijn. De high-end sneakers zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 185 Euro. Doordat ze zijn gemaakt van het allermooiste kalfsleer en er luxe uitzien, is dit niet duur voor zo’n sneaker. Alle schoenen zijn tot in de puntjes doordacht en uitgewerkt. Dit is tot in de stiksels te zien. Echte klasse. De producten en inspiratie komt allemaal uit Italië. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met Italiaanse vakmannen. De schoenen van Mason Garments worden gemaakt middels de innovatieve ‘Sacchetto’ techniek. Dit is uniek. Deze techniek zorgt namelijk voor ongekend comfort. Tegenwoordig worden Mason Garments gedragen door vele sterren en zijn ze te koop in de mooiste en meest luxe winkels. Missie geslaagd dus voor meneer Aditia!

Populaire modellen

Zowel voor mannen als vrouwen heeft Rendi Aditia collecties uitgebracht. Deze sneakers zijn niet aan een bepaald seizoen gebonden, waardoor je ze het hele jaar door kunt dragen. Sportieve herenschoenen van Mason Garments voor heren zoals (witte) sneakers, runners, sneakers met dikke zolen en sneakers met veters zijn ongekend populair. Als man kun je bij Mason Garments bijvoorbeeld kiezen voor het model ‘Tia’ of ‘Next Gen’. Dit zijn ware eyecatchers aan je voet. Ze zijn meteen herkenbaar door het sportieve uiterlijk, de grove zool en het soepele leer.

Verkooppunten

Na het lezen van alle voordelen, snap ik dat wellicht interesse is gewekt in Mason Garments schoenen. Bij Van Arendonk kun je altijd de nieuwste collecties schoenen kopen, hier is dus ook de collectie van Mason Garments te vinden. Dit kan via de webshop of in de vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Tilburg of Arnhem. Ook heeft Mason Garments een eigen website, waar de gehele collectie is te zien. Op deze site zijn bijvoorbeeld ook sokken slippers te koop van Mason Garments.