Wat zou jij allemaal doen met een miljoen?

Wat zou jij allemaal doen met een miljoen?

8 november 2018 0 Door Simon

Stel dat je een miljoen wint. Wat ga je dan doen? Sparen en lekker doorgaan met je leven? Zou je blijven werken of zou je direct je werkgever bellen om te zeggen dat je ermee stopt? Boek je een vakantie of een wereldreis? Koop je een nieuw huis? Zet je het geld apart voor je kinderen? Of geef je alles aan het goede doel? Ik zou een vakantie Aruba boeken. En daar lekker overwinteren. Natuurlijk neem ik dan mijn familie mee. Of ik koop een huis in het zuiden van Europa, Spanje of Italië. In ieder geval zou ik er voor zorgen dat ik de koude winters in Nederland niet meer hoef te ondergaan. Of ik ga natuurlijk eens lekker los in een dure winkelstraat. Of ik koop een nieuwe auto. Een miljoen! Daar kun je heel wat mee doen!
Vakantie Aruba

De kans op een miljoen is maar klein

Over het algemeen moet je gewoon heel hard werken om rond te kunnen komen. Een miljoen winnen is niet voor iedereen weggelegd. Je moet bijvoorbeeld al geld hebben om mee te kunnen doen aan een loterij. Bij veel mensen blijft er aan het eind van hun geld een stukje maand over. En die mensen hebben dus geen geld voor een lot uit de loterij. Jammer, maar het is niet anders.

Geef een lot cadeau

Het is alweer bijna Sinterklaas- en Kersttijd. Je kunt iemand ontzettend gelukkig maken door een surprise te vullen met een lot uit de loterij. Hoe cool zou het zijn als juist diegene een flink bedrag wint? Je weet dan zeker dat het een pakjesavond wordt om nooit te vergeten. Maar eens gegeven blijft gegeven. Dus je hebt zelf dan geen recht op (een deel van) het geld. Maar dat hoef je natuurlijk ook niet. Jij wordt al gelukkig van de blik in de ogen van de ontvanger.

Dromen mag natuurlijk altijd!

Stel nu dat JIJ een lot krijgt op pakjesavond. Dan kan het dromen direct beginnen. Want er is zoveel dat je kunt doen met wat extra geld! Bijvoorbeeld, heel praktisch, je studieschuld of andere schulden afbetalen. Of jezelf eens flink in de watten leggen. Een superdeluxe weekendje of weekje weg booeken. Natuurlijk vergeet jij de goede gever van het winnende lot niet. Hij of zij kan erop rekenen dat jij een deel van het prijzengeld aan hem of haar besteedt. Misschien mag hij of zij wel met je mee op dat weekendje weg?