Waarom zou je met een vaporizer wiet roken?

Waarom zou je met een vaporizer wiet roken?

28 december 2018 0 Door Simon

Waarschijnlijk zal je ooit wel eens van een vaporizer met wiet hebben gehoord. Deze dingen zijn niet normaal bekend om de jongeren in Nederland . De kans is echter ook altijd aanwezig dat heel het begrip: “vaporizer”, nog niet zo bekend is als voor anderen. Om je te laten zien wat een vaporizer nu precies is hebben we voor jou dit artikel geschreven. Laten we eens gaan bekijken waarom dit ding eigenlijk zo bekend is.

Wat is een vaporizer?

Een vaporizer is eigenlijk een mini waterpijp, beter bekend als de shisha. Nu is een waterpijp in je zak niet echt mogelijk, de omvang is veel te groot. Met deze vaporizer kan je dan ook op een makkelijke manier toch roken, nu zelfs met wiet. Een groot voordeel is dat je geen enkele nicotine en teer meer binnen zal krijgen door middel van dit apparaat, dit maakt het dan ook mogelijk om heel de dag door te blowen zonder dat je hiermee gelijk grote overlast veroorzaakt. Veel mensen kiezen dan ook voor dit apparaat in plaats van de joint, het is immers een goed middel om high te worden zonder dat je de slechte tabak binnen krijgt.

De wereld van het vapen

In Amerika is er een hoop te doen rondom deze soort pennen. Er zijn grote groepen mensen die massaal aan de vaporizer met wiet gaan, vooral in de staat Californië waar je nu legaal het kunt nemen. Bij deze mensen is het aantal verkopen van de pennen flink toegenomen, door de krachtige batterijen in de vaporizer kunnen ze flinke rookwolken maken. Hier doen ze dan ook regelmatig wedstrijden mee, men vind het leuk om te bekijken wie er het beste is met de rookwolken. Dit is iets wat toch wel bijzonder is, zij kunnen dan ook diverse soorten trucjes doen met het apparaat. Zo zijn er zelfs mensen die tornado’s van rook kunnen maken op de tafel.

Veel controversie rondom deze producten

Het is echter wel zo dat er steeds meer mensen het niet goed vinden dat je hier nu ook mee kunt blowen, dit is alleen niet een heel sterk argument. Het is namelijk zo dat het in tegenstelling tot de normale joint een stuk gezonder is. Dit is jammer en moet dan ook zeker veranderen, de vaporizer met wiet is namelijk het middel wat de wereld van het blowen op een gezonde en goede manier kan veranderen.